Com ja us vam anunciar, el passat 28 d’abril acabava el termini per presentar els dibuixos /pintures al concurs que l’associació Camporrells Renaix va convocar amb motiu de la plantada del xop.
Un cop exhaurit el termini i havent revisat les vostres creacions, volem expressar la nostra satisfacció no només per la vostra participació sinó també per la qualitat de les vostres obres i l’afecte i l’estima que a través d’elles heu transmès a Camporrells.
I amb la dificultat que representa valorar tanta sensibilitat , el veredicte dels membres de la junta de l’associació Camporrells Renaix és el següent:

Guanyador/a categoria adults: Manuel Macías
Guanyador/a categoria 11-17: Clàudia Bardají
Guanyador/a categoria 4-10: Oriol Terés

Felicitem als guanyadors/es i esperem poder exposar les obres de tots els participants durant la propera festa major de Camporrells, i si no fos possible, de ben segur trobarem l’ocasió idònia per organitzar tant merescuda exposició.
Gràcies per haver donat vida a aquesta nit tan especial, molta salut per a tots i fins aviat!!!
Camporrells Renaix
.
.
.
Como ya os anunciamos, el pasado 28 de abril acababa el plazo para presentar los dibujos/pinturas al concurso que la asociación Camporrells Renaix convocó con motivo de la plantada del chopo.
Una vez agotado el plazo y habiendo revisado vuestras creaciones, queremos expresar nuestra satisfacción no sólo por vuestra participación sino también por la calidad de vuestras obras y el afecto y la estima que a través de ellas habéis transmitido a Camporrells.
Y con la dificultad que supone valorar tanta sensibilidad, el veredicto de los miembros de la junta de la asociación Camporrells Renaix es el siguiente:

Ganador /a categoria adultos: Manuel Macías
Ganador/a categoria 11-17: Clàudia Bardají
Ganador/a categoria 4-10: Oriol Terés

Felicitamos a los ganadores/as y esperamos poder exponer las obras de todos los participantes durante la próxima fiesta mayor de Camporrells, y de no ser posible, seguro que encontraremos la ocasión idónea para organizar tan merecida exposición.
Gracias por haber dado vida a esta noche tan especial, mucha salut para todos y hasta pronto!!!
Camporrells Renaix