Aquesta associació va néixer formalment l’any 2017 com a requeriment de l’Ajuntament després que un grup d’amics vam organitzar a Camporrells una festa de Halloween i una fira, que pel seu gran èxit van sorprendre tothom.
De manera sobtada un munt d’energia va despertar entre fills i amics de Camporrells que des d’aleshores estem treballant per a què Camporrells recuperi el seu antic esplendor.
El nostre grup aposta per una recuperació de Camporrells sostenible, potenciant i promocionant el seu patrimoni natural i les seves tradicions, com a atractiu per als amants de la natura i del caliu dels poblets petits.
L’activitat estrella de la nostra associació és la Fira de Santa Llúcia, que celebrem durant el pont de la Puríssima, i que cada any reuneix més i més visitants.
A part de La Fira, al llarg de l’any organitzem tot un seguit d’activitats a Camporrells i als seus voltants per mostrar diferents indrets i localitzacions, destacant amb visites guiades el seu valor biològic, geològic i botànic.
La propera constitució del parc geològic de la Llitera, del que Camporrells serà  integrant, pensem que pot suposar un gran impuls, i en aquest sentit la nostra associació està treballant en total sintonia amb el seu grup organitzador.
Volem que el nostre projecte sigui el projecte de tots i per això estem sempre oberts a recollir els suggeriments, les opinions i recomanacions de tothom, i sempre ens trobareu disposats a fer créixer Camporrells.