CONCURS DECORACIÓ. Guarnim Camporrells!!!!!

Tornem a fer-ho!!!!!!!!!!

 Deixem volar la imaginació i tornem a crear racons i espais que ens facin sentir que estem de festa, i engalanin Camporrells durant l’estiu.

 Aquest any us convidem a guarnir les vostres cases i també els carrers, aquells raconets, aquells grups de cases, aquelles placetes, guarniments diversos que conformin unitats decoratives diferenciades.

 Es premiarà una única categoria, valorant els següents aspectes:

– l’originalitat

– l’elaboració

– l’impacte visual

 Els participants hauran d’enviar una foto de les seves creacions al correu electrònic de l’associació (info@camporrellsrenaix.com). El correu haurà de contenir el nom i cognoms del/s participant/s, el telèfon de contacte i l’adreça de l’espai decorat.

 Cada participant podrà presentar més d’un espai decorat, sempre que conformin unitats decoratives independents.

 El termini de presentació finalitza el dia 8/8/2021 a les 24:00 hores

 El jurat designat per la junta de l’associació Camporrells Renaix, prèvia observació in situ de les decoracions participants, farà una preselecció d’un mínim de tres, que podran ser votades mitjançant el grup de Facebook https://www.facebook.com/camporrellsrenaix/. Només es podrà emetre un vot per persona.

 És podrà votar fins les 20:00 hores del dia 29/8/2021.

 El premi consistirà en un pernil, un sac de 25kg de patates i dos pots de mel, tots ells productes ben propers.

 Les unitats decoratives guanyadores es comunicaran el mateix dia 29/8/2021 a partir de les 22:00 hores a la web de l’associació www.camporellsrenaix.com  i a les xarxes socials, i els premis es lliuraran el dia dels Màrtirs després de la celebració de la missa a l’ermita.

 Animeu-vos i participeu!!! Vestim Camporrells de festa, guarnim Camporrells d’estiu!!!

 Salut per a tots!!!

 * aquest concurs quedarà suspès si no s’hi presenten un mínim de cinc decoracions.

 Camporrells Renaix

 

 

CONCURSO DE DECORACIÓN. ¡¡¡¡Engalanemos Camporrells!!!!

¡¡¡¡¡Hagámoslo de nuevo!!!!!

 Dejemos volar la imaginación y volvamos a crear rincones y espacios que nos hagan sentir que estamos de fiesta y que adornen Camporrells durante el verano.

Este año os invitamos a engalanar vuestras casas, las calles, aquellos rincones, aquellos grupos de casas, plazoletas, adornos diversos que conformen unidades decorativas diferenciadas.

Se premiará una única categoría, valorando los siguientes aspectos:

–       La originalidad

–       La elaboración

–       El impacto visual

Los participantes deberán enviar una foto de sus creaciones al correo electrónico de la asociación (info@camporrellsrenaix.com). El correo deberá indicar el nombre y apellidos del participante/s, el teléfono de contacto y la dirección del espacio o la casa decorados.

Cada participante podrá presentar más de un espacio decorado, siempre que conforme una unidad decorativa independiente.

El plazo de presentación finaliza el día 8/8/2021 a las 24:00 horas.

El jurado designado por la junta de la asociación Camporrells Renaix, previa observación in situ de las decoraciones participantes, hará una preselección de un mínimo de tres, que podrán ser votadas a través del grupo de Facebook (https://www.facebook.com/camporrells renaix/)

Sólo se podrá emitir un voto por persona.

Se podrá votar hasta las 20:00 horas del día 29/8/2021.

El premio consistirá en un jamón, un saco de 25 kg de patatas y dos botes de miel, todos productos de proximidad.

Las unidades decorativas ganadoras se comunicarán el mismo día 29/8/2021 a partir de las 22:00 horas en la web de la asociación   www.camporellsrenaix.com y en las redes sociales, y los premios se entregarán el día de los Mártires después de la celebración de la misa en la ermita.

¡¡¡¡¡Animaos y participad!!!!! ¡¡¡¡Engalanemos Camporrells de fiesta!!!! ¡¡¡Adornemos nuestras calles durante el verano!!!

¡¡¡Salud para todos!!!

* este concurso quedará suspendido si no se presentan un mínimo de cinco decoraciones.

 Camporrells Renaix